Αλλαγές

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να αλλάξετε το προϊόν που έχετε παραλάβει επικοινωνήστε με το κατάστημα μας. Είμαστε πάντα στην διάθεση σας να σας βοηθήσουμε.

Η αλλαγή προϊόντος γίνεται με επιβάρυνση του πελάτη και μόνον υπό την προϋπόθεση ότι το προϊόν βρίσκεται σε άριστη κατάσταση, εντός 14 ημερών από την ημέρα αγοράς του. Σε αυτήν την περίπτωση τα έξοδα επιστροφής καθώς και τα έξοδα της νέας αποστολής επιβαρύνουν τον πελάτη.

Η διαδικασία αλλαγής γίνεται “χέρι με χέρι” δηλαδή έπειτα από επικοινωνία μαζί μας και αφού έχετε επιλέξει το νέο σας προιόν, σας το στέλνουμε με την συνεργαζόμενη εταιρία courier, το παραλαμβάνετε και δίνετε το επιστρεφόμενο προιόν αφού το έχετε συσκευάσει στον courier. 

Τα έξοδα αλλαγής είναι 11 ευρώ (5.50 η αποστολή επιστροφής σε εμάς και 5.50 η αποστολή του νέου προιόντος) + το επιπλέον κόστος διαφοράς αν επιλέξετε κάτι που κοστίζει παραπάνω και τα πληρώνεται είτε με αντικαταβολή είτε με τραπεζική κατάθεση.

Δεν πραγματοποιείται επιστροφή χρημάτων.

 

Login
Create an account

Ένας σύνδεσμος για να ορίσετε νέο κωδικό πρόσβασης θα σταλεί στη διεύθυνση email σας

Password Recovery

Lost your password? Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.

TOP
Arrow

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0

ΚΟΡΙΤΣΙ
ΑΓΟΡΙ
ΑΞΕΣΟΥΑΡ
ΛΕΥΚΑ ΕΙΔΗ
ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΌΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ

Σκόπελος Μαγνησίας, Τ.Κ. 37003