Σχετικά με Εμάς

Η ιδέα της δημιουργίας του Petite Etoile τρύπωσε στις καρδιές μας τον χειμώνα του 2019. Με πολύ ενθουσιασμό και αγάπη το μικρό μας αστέρι έγινε πραγματικότητα μέσα σε λίγους μήνες σε ένα μαγευτικό χώρο με νησιώτικη αύρα.

Παίρνοντας έμπνευση από τα δικά μας παιδιά και ύστερα από λεπτομερή έρευνα, επιλέξαμε για εσάς τα καλύτερα brands. Σκοπός μας είναι να μπορείτε στο κατάστημά μας να βρείτε ρούχα άριστης και εγγυημένης ποιότητας για τα παιδάκια σας, χειροποίητα λευκά είδη με ωραία αισθητική για τα μωράκια σας, δημιουργικά και εκπαιδευτικά παιχνίδια και χρήσιμα αξεσουάρ για την καθημερινότητά του.

Ταυτόχρονα, με αγάπη προς το περιβάλλον φροντίζουμε να σας παρέχουμε όσο το δυνατόν περισσότερα ecofriendly προϊόντα. Προϊόντα τα οποία είτε συμβάλουν με την χρήση τους στην ελαχιστοποίηση πλαστικού στον πλανήτη, είτε είναι κατασκευασμένα τα ίδια από ανακυκλώσιμα υλικά.

Συνεχίζουμε να εξελισσόμαστε και να εκπληρώνουμε τον σκοπό μας, με ανανεωμένες προτάσεις και ιδέες. Η δημιουργία του ηλεκτρονικού μας καταστήματος οφείλεται στην ανάγκη μας να μοιραστούμε όλο αυτό μαζί σας, σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν βρίσκεστε και να «φωτίσουμε» τα δικά σας μικρά αστεράκια!

NIKH ΕΙΡΗΝΗ ΦΩΤΟ
TOP

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0