Τρόποι Πληρωμής

 1. ΧΡΗΣΗ ΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ / ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ

Δυνατότητα πληρωμής μέσω πιστωτικών, χρεωστικών και προπληρωμένων καρτών των Visa, MasterCard, Maestro.Οι πληρωμές διεκπεραιώνονται μέσω ασφαλούς συστήματος της συνεργαζόμενης τράπεζας.

 2. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

 Η αντικαταβολή είναι ΔΩΡΕΑΝ.  Η πληρωμή γίνεται με την παραλαβή του δέματος σας από την εταιρεία ταχυμεταφορών που συνεργαζόμαστε. 

Για αποστολές προς Κύπρο η χρέωση αντικαταβολής είναι 5 ευρώ.

 3. ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ

Μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα για την παραγγελία σας σε λογαριασμό της εταιρείας μας.

Η παραγγελία σας θα αποσταλεί όταν επικυρωθεί η συναλλαγή από τους τραπεζικούς εταίρους μας. Το επιτρεπτό χρονικό όριο κατάθεσης του κόστους της παραγγελίας σας είναι αυστηρά 24 ώρες από τη στιγμή που θα επιλέξετε «ολοκλήρωση της παραγγελίας». Σε περίπτωση που υπερβείτε το χρονικό όριο η παραγγελία ακυρώνετε αυτόματα.

Στην αιτιολογία της κατάθεσης αναφέρετε το όνομα σας και τον κωδικό της παραγγελίας σας.

Τα τραπεζικά έξοδα βαρύνουν αποκλειστικά τον πελάτη.

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ

IBANGR1101104710000047100263525

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΙ ΓΚΟΥΜΑ Ν ΓΚΟΥΜΑ Ε ΟΕ

 4. PAYPAL

Επιλέγοντας πληρωμή μέσω Paypal θα μεταφερθείτε στην παγκοσμίως γνωστή ιστοσελίδα για την ασφάλεια των συναλλαγών της, όπου μπορείτε να πληρώσετε είτε χωρίς λογαριασμό χρησιμοποιώντας την πιστωτική/χρεωστική σας κάρτα είτε μέσω του Paypal λογαριασμού σας. Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα και κατά τη διάρκεια αυτής, καμιά προσωπική πληροφορία (συμπεριλαμβανόμενων των στοιχείων της κάρτας σας) δεν αποθηκεύεται στο Petite Etoile.

TOP

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΑΣ 0